štvrtok 14. novembra 2013

FOTOSÚŤAŽ: Odfoť sa a vyhraj knihy Svůdné zlo a Moje sladké šestnáste storočie!

Musím uznať, že od poslednej súťaže na MAWOBE už prebehlo pekných pár týždňov, takže myslím, že je najvyšší čas, znovu si o niečo zaujímavé zasúťažiť :)

Tentokrát som sa rozhodla, že výhercu odmením ešte o niečo štedrejšie, ako inokedy, a to rovno DVOMA KNIŽNÝMI NOVINKAMI od vydavateľstva CooBoo, ktoré do súťaže venovala spoločnosť Albatros Media.



Wendy Higginsová - Svůdné zlo


Anna, šestnáctiletá středoškolačka z maloměsta v americké Georgii, má podobné starosti jako většina dívek jejího věku: příliš drobnou postavu, příliš starostlivou adoptivní matkou nebo to, že jako vzorná studentka a horlivá abstinentka není mezi spolužáky moc oblíbená. Má ale i starosti, se kterými se nikomu nesvěřuje. Například vnímá aury lidí, není nikdy nemocná, vidí a slyší na neobvykle velké vzdálenosti... Teprve když se na rockovém koncertě v klubu seznámí s atraktivním mladým bubeníkem Kaidanem, začíná krůček za krůčkem objevovat pravdu o sobě a o svém původu, ale i o světě skrytém před zraky obyčejných smrtelníků. O existenci rasy nefilů – potomků lidí a padlých andělů, do níž Anna i Kaidan patří. Bytostí s nadpřirozenými schopnostmi, které mají pod hrozbou trestu smrti od svých démonických otců nařízeno šířit mezi lidmi sedm smrtelných hříchů. Jak vzorně vychovanou a úzkostlivě slušnou Annu promění sblížení s otcem? A dokáže láska ke Kaidanovi něco změnit na jeho nezvratné příslušnosti ke straně Zla?



Rachel Harrisová - Moje sladké šestnáste storočie


Cat Crawfordová má o pár dní osláviť svoje sladké šestnáste narodeniny. Avšak to posledné, čo si Cat praje, je extravagantná narodeninová oslava organizovaná jej temperamentnou nevlastnou matkou. Aspoň malou útechou je pre ňu plánovaný rodinný výlet do magickej Florencie. A keď ju pri prehliadke tohto úžasného mesta zavedie zvedavosť do cigánskeho stanu, ocitne sa priamo… v renesančnej Florencii. Na tomto výlete do šestnásteho storočia, vyzbrojená len batohom plným vecí z budúcnosti, sa Cat stretne so svojimi predkami. A nie len s nimi, veď v tomto období je Florencia plná známych umelcov, ktorí práve tvoria svoje vrcholné diela. A samozrejme nie je núdza ani o zaujímavých ctiteľov… No podarí sa Cat nájsť cestu späť do modernej doby alebo jej talianske dobrodružstvo bude pokračovať navždy?


Nuž ale aby ste mali šancu stať sa majiteľmi týchto dvoch kníh, budete pre to musieť urobiť niečo netradičné :) Na začiatok vás možno poteší, že tentokrát nebude potrebné vyplniť žiaden súťažný formulár a splniť pri tom klasické úlohy ako nasledovanie a lajkovanie. Aj keď nasledovanie mojej FB stránky mi vždy urobí radosť ;)

Takže aké sú podmienky súťaže?

Na adresu myalternativeworld@gmail.com (predmet mailu: FOTOSÚŤAŽ) mi zašlete fotku. Tá musí byť urobená v hocijakom kníhkupectve (alebo niekde na verejnom mieste, kde sa predávajú knihy), môžete ale nemusíte na nej byť vy, ale musí na nej byť aspoň jedna kniha od vydavateľstva CooBoo

  • súťaž trvá od dnes (14.11.) do 15.12 --> výhercovi sa posnažím knihy doručiť do Vianoc :)
  • súťaže sa tentokrát môžu zúčastniť IBA SLOVÁCI! Mrzí ma to, ale na väčší balík do ČR nebudem mať pred Vianocami peniaze :(
  • do súťaže môžete zaslať LEN JEDNU fotku. Žiadne "Vyber si, Judit". Vybrať musíte vy.
  • k fotke môžete pridať krátky komentár
  • vaše fotografie budú priebežne zverejňované na FB stránke MAWOBu, kde ich môžete lajkovať a hodnotiť ALE:
  • výhercu budem vyberať ja a moji pomocníci, nebude určený na základe počtu lajkov. Necháme si však poradiť aj od vás :)
  • jeden výherca získa obidve knihy
  • vyhráva najvtipnejšia, najoriginálnejšia alebo najodvážnejšia fotografia...proste tá, ktorá nás najviac zaujme :)

A keďže dnes začína najväčší slovenský knižný veľtrh BIBLIOTÉKA, môžete navštíviť stánok spoločnosti Albatros Media a zhotoviť vašu foto práve tam :)
Ak si to chcete nejako šikovne naplánovať, môžete sa rovno zúčastniť aj besied s autormi Michalom Kšiňanom (14.11. o 13:00) alebo Zuzanou Csontosovou (15.11. o 14:00). Ale čo je aj tak úplne najlepšie? No predsa ako vždy, knihy so zľavou 20% - VŠETKY!





3 komentáre:

  1. Na bibliotéku som hrozne chcela ísť :D A inak zaujímavá súťaž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vážně krásná a lákavá soutěž.Logicky mě mrzí to s ,že je to jen pro Slovensko ,ale chápu to.Jsem ráda aspoň za toho na Slovensku ,kdo to vyhraje a bude mít tu možnost ,udělá mu to radost.
    Takže moc děkuju a přeju soutěžícím stěstí (-upřímně) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ah, hezká soutěž, než jsem si přečetla, že to není pro čechy, už jsem si vytvořila v hlavě vizi. No nevadí, všem účastníkům držím palce! :)

    OdpovedaťOdstrániť